Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johannes Jacobus van Mol, schoenmaker, geboren te Buggenum op 21 juli 1857, zoon van Hubertus van Mol en Maria Perlings.


Hij is getrouwd te Antwerpen op 25 oktober 1888 (1) met
Antonetta Serruis, geboren te Alphen en Riel op 13 maart 1858, overleden te Antwerpen op 22 december 1897, dochter van Johannes Petrus Serruis en Anna Cornelia Martens.
(Zij is eerder getrouwd te Alphen en Riel op 28 juli 1877 met Josephus Franciscus Joannes Stijnen, geboren te Antwerpen, zoon van Franciscus Stijnen en Maria Theresia Waegemans. Zij had van een onbekende man één dochter.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petrus Josephus, geboren te Antwerpen op 28 november 1888.
  • 2 : Felix, geboren te Antwerpen op 17 juni 1896.

Hij is getrouwd te Antwerpen op 11 februari 1899 (2) met
Marianne Wojtas, dienstmeid, geboren te Wola Przemykowska (Polen) op 31 augustus 1858, dochter van Thomas Wojtas en Catharina Kroupa.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina