Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Godefridus Hubertus Rulkens, landbouwer en klompenmaker, geboren te Buggenum op 29 december 1869, wonende aldaar, overleden te Haelen op 12 juni 1950, zoon van Peeter Mathias Rulkens en Anna Elisabeth van den Berg.


Hij is getrouwd te Buggenum op 4 april 1904 met
Anna Maria Schrans, geboren te Roosteren op 4 juni 1879, wonende te Buggenum, overleden te Valkenswaard op 1 juli 1953, dochter van Jan Willem Schrans en Maria Elisabeth Jennen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Elisabeth Martina, geboren te Buggenum op 11 augustus 1906, overleden aldaar op 29 april 1907.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina