Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Marie Louise Abraham, wonende te Luik (B).


Zij was gehuwd met
Gerard Joseph Meode, wonende te Luik (B).

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Nestor Mathieu Joseph, electriciën, geboren te Luik (B) op 29 augustus 1906, wonende te Vottem (B), overleden te Weert (Z) op 15 maart 1979, begraven te Stramproy.
    Hij is getrouwd te Buggenum op 13 september 1937 met Maria Sophia Wiltschut, geboren te Buggenum op 15 december 1908, wonende te Bussum en te Buggenum, overleden te Stramproy op 21 november 1994, begraven aldaar op 24 november 1994, dochter van Wilhelmus Wiltschut en Petronella Hubertina Joosten.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina