Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joseph Hubertus Bouten, geboren te Haelen op 6 mei 1908, wonende te Aruba (Ned Antillen) en te Buggenum, overleden te Horn (Maaslandkliniek) op 9 februari 1980, begraven te Buggenum op 13 februari 1980, zoon van Godfridus Bouten en Aldegonda Hubertina Hendrix.


Hij is getrouwd te Buggenum op 4 juli 1938 met
Anna Maria Elisabeth Eggels, geboren te Buggenum op 5 juli 1903, wonende aldaar, overleden te Venray (Krankz.Gesticht St.Anna) op 2 januari 1987, begraven te Buggenum op 6 januari 1987, dochter van Joannes Eggels en Wilhelmina Hubertina van den Berg.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina