Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Cornelia Hubertina Aldegonda Verlinden, geboren te Buggenum op 29 januari 1912, overleden te Heythuysen op 30 november 1999, begraven te Baexem op 4 december 1999, dochter van Jacobus Hubertus Verlinden en Maria Catharina van Buggenum.


Zij is getrouwd te Buggenum op 14 mei 1940 met
Jozef Martinus Linssen, landbouwer, geboren te Baexem op 12 oktober 1911, overleden te Heythuysen op 22 januari 2001, begraven te Baexem, zoon van Cornelius Linssen en Petronella Wulms.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petronella Catharina Jacoba Maria, geboren te Baexem rond 1943, wonende aldaar, overleden te Eindhoven op 22 mei 1945.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina