Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Hubertus Linssen, geboren te Baexem op 16 september 1918, overleden te Sittard op 18 februari 1961, begraven te Urmond, zoon van Cornelius Linssen en Petronella Wulms.


Hij was gehuwd met
Agnes Maria Hubertina Hendrix, geboren te Haelen op 13 januari 1920, overleden te Geleen op 21 mei 2007, begraven te Urmond, dochter van Joseph Frans Hubert Hendrix en Maria Margaretha Teeuwen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina