Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Elisabeth Topeters, geboren te Dülken (D) op 18 juni 1908, wonende te Roermond, overleden te Venlo (Z) op 20 april 1983, begraven te Blerick, dochter van Kornelius Topeters en Maria Anna Louise Ix.


Zij is getrouwd te Buggenum op 11 april 1939 met
Leonardus Josephus Hubertus Boonen, monteur, geboren te Buggenum op 24 juli 1912, wonende aldaar, overleden te Venlo op 11 juni 1993, zoon van Mathis Josephus Hubertus Boonen en Ida Anna Josephina Hamans.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina