Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Herman Joseph Hubert Hermans, onderwijzer en inspecteur bij het onderwijs, geboren te Buggenum op 30 maart 1901, wonende te Venlo, overleden te Tegelen (Z) op 27 december 1955, zoon van Gerardus Hubertus Hermans en Margaretha Hubertina Geenen.


Hij is getrouwd te Roermond op 7 december 1926 met
Gertrudis Maria Henrica Houwen, geboren te Roermond op 1 april 1901, overleden te Sittard op 3 juni 1957, dochter van Petrus Arnoldus Houwen en Catharina Mechtildis Derix.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina