Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Matthias Schreurs, geboren te Buggenum op 8 november 1904, overleden te Roermond (Z) op 29 maart 1976, begraven te Buggenum, zoon van Pieter Hubert Antoon Schreurs en Hubertina Verlinden.


Hij is getrouwd te Sittard op 19 juni 1936 met
Maria Elisabeth Hubertina Jaspers, geboren te Sittard op 6 februari 1902, overleden te Buggenum op 23 april 1972, dochter van Jan Michiel Jaspers en Maria Antonia Peters.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina