Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacobus Arnoldus Hubertus Hermans, administrateur, geboren te Buggenum op 23 juli 1905, wonende te Eindhoven, overleden aldaar op 17 september 1990, zoon van Gerardus Hubertus Hermans en Margaretha Hubertina Geenen.


Hij is getrouwd te den Brielle op 28 april 1936 met
Pieternella Antonia Christina Maria de Bruijn, geboren te Geelvliet op 27 oktober 1914, wonende te Eindhoven, overleden aldaar op 7 juni 1991, dochter van Leendert de Bruijn en Pietertje van Weitenbach.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina