Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johannes Mathijs Linssen, landbouwer, geboren te Baexem op 25 augustus 1916, overleden te Roermond op 8 april 1991, zoon van Cornelius Linssen en Petronella Wulms.


Hij is getrouwd te Stramproy op 20 augustus 1942 met
Anna Petronella Hubertina Derks, geboren te Weert op 5 januari 1914, overleden op 17 januari 1981, begraven te Roermond, dochter van Peter Hubertus Derks en Anna Margaretha Brouwers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina