Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Franciscus Hubertus Topeeters, landbouwer, geboren te Buggenum op 25 juni 1869, wonende aldaar, overleden aldaar op 15 juli 1932, zoon van Jan Hendrik Topeeters en Maria Catharina Petronel Slots.


Hij is getrouwd te Buggenum op 30 april 1906 met
Anna Catharina Hubertina Crompvoets, geboren te Buggenum op 30 juni 1880, wonende aldaar, overleden te Roermond op 16 maart 1961, dochter van Andreas Crompvoets en Anna Maria Boonen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Henricus Andreas Hubertus, landbouwer, geboren te Buggenum op 25 januari 1907, wonende aldaar, overleden op 29 april 1988, begraven te Buggenum.
    Hij is getrouwd te Meijel op 12 juni 1939 met Wilhelmina Oomen, geboren te Meijel op 3 april 1910, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 9 september 1998, begraven aldaar, dochter van Gabriel Oomen en Elisabeth Lenders.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina