Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Theodorus Hubertus Dirkx, tuinier, geboren te Buggenum op 2 december 1914, overleden op 20 oktober 2002, begraven te Buggenum, zoon van Peter Johannes Leopold Dirkx en Maria Agnes Seems.


Hij is getrouwd te Buggenum op 17 augustus 1942 met
Maria Gertrudis Hubertina Crompvoets, geboren te Buggenum op 23 juli 1917, overleden op 9 juli 1982, begraven te Buggenum, dochter van Petrus Simon Crompvoets en Petronella Hubertina Vogels.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina