Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Christina Gertruda Schreurs, geboren te Buggenum op 7 augustus 1905, overleden te Meijel op 30 september 1983, dochter van Peter Franciscus Schreurs en Petronella van der Linden.


Zij is getrouwd te Buggenum op 20 augustus 1928 met
Lambertus Johannes van Rijt, betonwerker, geboren te Neerkant op 20 december 1904, wonende te Deurne, overleden te Meijel op 14 april 1983, zoon van Martinus van Rijt en Adriana Horijon.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina