Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Catharina Mevissen, dienstbode, geboren te Beegden op 9 september 1910, overleden te Leiden op 14 september 1949, begraven te Buggenum op 17 september 1949, dochter van Peter Theodoor Hubert Mevissen en Gertrudis Hubertina Opbroek.


Zij is getrouwd te Buggenum op 20 juli 1942 met
Peter Joannes Smeets, fabrieksarbeider, geboren te Buggenum op 21 juli 1913, overleden te Roermond (Z) op 13 januari 1986, begraven te Buggenum op 17 januari 1986, zoon van Peter Joannes Hubertus Smeets en Maria Hubertina Huijskens.
(Hij was later gehuwd met Maria Petronella Haenen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina