Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronella Maria Hubertina op 't Root, geboren te Buggenum op 10 april 1899, overleden te Roermond op 9 juli 1938, dochter van Theodorus op 't Root en Catharina Houben.


Zij is getrouwd te Buggenum op 22 oktober 1928 met
Herman Hubert van Ool, landbouwer, geboren te Herten op 17 juli 1892, wonende aldaar, overleden aldaar op 30 maart 1985, zoon van Peter Hubert van Ool en Elisabeth Maria Hubertina Hermans.
(Hij was later gehuwd met Dorothea Hubertina Mulders.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina