Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Catharina Petronella Hubertina Peeters, geboren te Buggenum op 3 juli 1893, overleden te Horn (V) op 29 mei 1973, begraven te Maasniel, dochter van Hendrikus Hubertus Peeters en Elisabeth Wolters.


Zij is getrouwd te Buggenum op 19 april 1920 met
Joseph Hubertus Menten, arbeider, geboren te Maasniel op 28 maart 1894, overleden te Horn (V) op 17 maart 1971, begraven te Maasniel, zoon van Willem Menten en Henrietta Raijman.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina