Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Andreas van Vlodrop, gemeente-secretaris en burgemeester, geboren te Buggenum op 21 november 1851, wonende aldaar, overleden aldaar op 14 januari 1916, zoon van Mathieu van Vlodrop en Maria Catharina Raekels.


Hij is getrouwd te Buggenum op 30 juni 1890 met
Anna Catharina Eggels, geboren te Buggenum op 26 september 1853, wonende aldaar, overleden aldaar op 17 december 1908, dochter van Denis Eggels en Helena Driessen.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina