Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Jacobus Hubertus Douven, landbouwer, geboren te Buggenum op 21 oktober 1892, overleden op 4 december 1963, begraven te Buggenum, zoon van Joannes Hubertus Douven en Hubertina Engelina Timmermans.


Hij is getrouwd te Buggenum op 25 oktober 1920 met
Anna Maria Hubertina Christis, dienstmeid, geboren te Neeritter op 20 juni 1898, overleden te Horn (V) op 3 februari 1981, begraven te Buggenum, dochter van Peter Jacobus Chrijstis en Anna Catharina Hubertina van de Winkel.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacobus Petrus Hubertus, geboren te Buggenum op 2 januari 1923, overleden te Roermond (Z) op 31 maart 2002, begraven te Linne.
  • 2 : Maria Catharina Hubertina, geboren te Buggenum op 16 oktober 1925, overleden op 7 oktober 2001, begraven te Buggenum.
    Zij was gehuwd met Frans Hellenbrand, geboren op 24 januari 1925, overleden op 11 januari 2002, begraven te Buggenum.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina