Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Hubertina Slabbers, geboren te Buggenum op 7 juli 1898, overleden te Hilvarenbeek op 28 maart 1984, dochter van Hendrikus Hubertus Slabbers en Joanna Bongaerts.


Zij was gehuwd met
Johannes Antonius Comperen, geboren te Teteringen op 26 december 1887, overleden te Diessen op 19 augustus 1965, zoon van Adriaan Comperen en Elisabeth Baardemans.
(Hij was weduwnaar van Antonetta Louisa Reijntjes, overleden te Diessen op 30 april 1954.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina