Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joanna Hubertina Verheijen, geboren te Buggenum op 2 november 1887, overleden te Linne op 19 januari 1967, dochter van Theodorus Hubertus Verheijen en Petronella Ingeveld.


Zij is getrouwd te Linne op 18 november 1916 met
Theodorus Hubertus Vossen, landbouwer, geboren te Linne op 28 september 1887, overleden op 7 mei 1968, zoon van Hubertus Vossen en Anna Maria Catharina Fuchs.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina