Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronella Hubertina van Pol, geboren te Heythuysen op 22 april 1919, overleden te Weert op 23 oktober 2001, begraven te Heythuysen op 27 oktober 2001, dochter van Gerardus Hubertus van Pol en Petronella Hubertina Verheijen.


Zij was gehuwd met
Antonius Wilhelmus Mathijs van den Hurck, geboren op 11 december 1912, overleden op 13 januari 1991, begraven te Heythuysen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina