Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Antonius van Pol, mijnwerker, geboren te Heythuysen op 11 mei 1913, overleden te Brunssum op 15 augustus 1971, zoon van Gerardus Hubertus van Pol en Elisabeth van Tongerlo.


Hij is getrouwd te Brunssum op 21 februari 1936 met
Louisa Odilla Maassen, geboren te Brunssum op 14 maart 1912, overleden aldaar op 22 januari 1996, dochter van Lodewijk Maassen en Anna Elisabeth Steijnen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina