Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hubertina Maria Carolina Croonen, geboren te Venlo op 12 september 1893, overleden te Roermond (Z) op 22 januari 1972, dochter van Peter Antoon Hubert Croonen en Henrica Huberta Hijtjes.


Zij is getrouwd te Buggenum op 8 september 1919 met
Johannes Bartholomeus Verkoelen, dienstknecht, geboren te Buggenum op 3 november 1889, wonende te Neer, overleden te Roermond op 12 december 1978, zoon van Petrus Johannes Verkoelen en Anna Catharina van der Linden.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina