Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Margaretha Hubertina Gubbels, geboren te Horn op 19 februari 1872, wonende te Heythuysen, overleden te Horn op 7 november 1943, dochter van Jacob Hubert Gubbels en Anna Catharina Hubertina Walschot.


Zij is getrouwd te Horn op 22 april 1895 met
Jacobus van de Boel, dienstknecht, dagloner en landbouwer, geboren te Haelen op 22 september 1864, wonende te Horn, overleden aldaar op 13 april 1939, zoon van Guillaume van de Bool en Marguerite Pijls.

Uit dit huwelijk:
  • 4 : Ida Hubertina, geboren te Horn op 13 juli 1902, overleden aldaar op 12 maart 1905.
  • 7 : Maria Gerarda, geboren te Horn op 23 december 1908, overleden aldaar op 5 december 1910.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina