Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendrikus Hubertus Smeets, chauffeur, geboren te Buggenum op 13 augustus 1893, wonende te Haelen, overleden aldaar op 30 november 1954, zoon van Henricus Smeets en Ida Hubertina Cantelberg.


Hij is getrouwd te Buggenum op 30 mei 1921 met
Elisabeth Hendrina Theelen, geboren te Buggenum op 9 juni 1899, overleden op 24 mei 1987, begraven te Buggenum, dochter van Christoffel Theelen en Anna Catharina Niessen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina