Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Hubertus Crompvoets, dienstknecht, geboren te Buggenum op 31 juli 1872, overleden te Horn (Maaslandkliniek) op 18 september 1963, zoon van Andreas Crompvoets en Anna Maria Boonen.


Hij is getrouwd te Haelen op 23 april 1900 met
Maria Gertrudis Teeuwen, huishoudster, geboren te Haelen op 8 juli 1869, wonende aldaar, overleden aldaar op 18 februari 1959, dochter van Hermanus Teeuwen en Catharina Heggen.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Andreas Hermanus Franciscus, onderwijzer, geboren te Haelen op 26 december 1905, overleden te Weert (Z) op 15 juli 1984, begraven te Meijel.
    Hij is getrouwd te Meijel op 5 oktober 1931 met Anna Elisabeth Francisca Derckx, geboren te Meijel op 4 februari 1906, wonende aldaar, overleden te Deurne op 22 maart 1985, begraven te Meijel, dochter van Peter Jakob Derckx en Anna Catharina Cornelia Snijders.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina