Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joseph Smeets, dienstknecht en landbouwer, geboren te Heel en Panheel op 22 mei 1834, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 4 maart 1910, zoon van Joannes Smeets en Anna Catharina Hendrikx.


Hij is getrouwd te Buggenum op 28 juni 1875 met
Emilia van Groenendael, landbouwster, geboren te Buggenum op 28 oktober 1844, wonende aldaar, overleden aldaar op 11 februari 1923, dochter van Pierre van Groenendael en Marie Pijls.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina