Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Hubertus Tobben, fabrieksarbeider, geboren te Buggenum op 13 september 1884, overleden te Roermond op 1 september 1920, zoon van Martinus Tobben en Elisabeth Hubertina Douven.


Hij is getrouwd te Haelen op 17 oktober 1910 met
Anna Catharina Gertrudis Reijners, geboren te Maasniel op 15 maart 1887, dochter van Wilhelmus Hendrikus Theodorus Reijners en Maria Hubertina Naus.
(Zij was later gehuwd met Petrus Sikkema, grondwerker, geboren te Baarderadeel op 12 juli 1881.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina