Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronella Hubertina Vogels, geboren te Buggenum op 5 september 1882, wonende te Haelen, overleden aldaar op 14 augustus 1944, dochter van Theodorus Vogels en Gertrudis Gubbels.


Zij is getrouwd te Buggenum op 4 mei 1914 met
Petrus Simon Crompvoets, landbouwer en dienstknecht, geboren te Buggenum op 26 september 1877, wonende te Neer, overleden te Haelen op 21 november 1953, zoon van Andreas Crompvoets en Anna Maria Boonen.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina