Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wijnandus Hubertus Vogels, landbouwer, geboren te Buggenum op 22 februari 1875, overleden te Schinnen op 8 februari 1932, zoon van Theodorus Vogels en Gertrudis Gubbels.


Hij is getrouwd te Herten op 9 april 1907 met
Anna Maria Catharina Pijls, geboren te Herten op 8 februari 1881, overleden te Welten-Heerlen op 11 november 1972, dochter van Joannes Hubertus Pijls en Helena Snijders.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Helena Maria Hubertina, geboren te Herten op 6 februari 1908, overleden te Baexem op 1 augustus 1981, begraven aldaar op 5 augustus 1981.
    Zij is getrouwd te Schinnen op 18 april 1939 met Antoon Hubert Beenders, geboren te Horn op 6 juni 1904, overleden te Weert op 14 maart 1986, begraven te Baexem, zoon van Peter Hubertus Beenders en Anna Maria Cleevers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina