Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Janssen, wonende te Helden.


Hij was gehuwd met
Aldegondis van den Beucken, wonende te Helden.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmus, akkerman en landbouwer, geboren te Helden rond 1795, wonende aldaar en te Nunhem, overleden aldaar op 12 mei 1864.
    Hij is getrouwd te Helden op 4 april 1826 met Maria Bongaers, akkermeid, geboren te Helden op 1 augustus 1800, wonende aldaar en te Nunhem, overleden aldaar op 14 december 1848, dochter van Jan Bongers en Clara Huijs.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina