Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Theodor Franssen.


Hij was gehuwd met
Joanna Boumen, geboren te Baarlo rond 1757, overleden te Baexem op 4 mei 1830, dochter van Daniel Boomen en Helena Naus.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes, knecht, landbouwer en rentenier, geboren te Kessel rond 1787, overleden te Nunhem op 16 mei 1874.
    Hij is getrouwd te Kessel op 18 april 1815 met Ida Cuijpers, dienstmeid en landbouwster, geboren te Kessel rond 1792, overleden te Haelen op 21 maart 1859, dochter van Joachim Cuijpers en Johanna Gubbels.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina