Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Elisabeth Cox, akkerbouwster, geboren te Maasniel op 15 maart 1819, overleden te Nunhem op 10 april 1895, dochter van Jean Cox en Maria Josepha Hawinkels.


Zij was gehuwd (1) met
Petrus Joannes van der Schoot.

Zij is getrouwd te Maasbree op 25 april 1862 (2) met
Joannes van Herten, dienstknecht, geboren te Nunhem op 14 december 1820, overleden te Roermond op 29 juli 1899, zoon van Wolterus van Herten en Margaretha Veugelers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina