Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Chretien Kempenaerts, wonende te Nunhem.


Hij was gehuwd met
Jeanne Adams, wonende te Nunhem.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Leonard, landbouwer, geboren te Nunhem op 21 juni 1785.
    Hij is getrouwd te Nunhem op 8 oktober 1806 met Digna Aquarius, landbouwster, geboren te Neer, gedoopt aldaar op 14 september 1785, overleden te Thorn op 20 mei 1867, dochter van Joannes Henricus Aquarius en Gertrudis Geenen.
    (Zij is later getrouwd te Heel en Panheel op 26 april 1813 met Godefroid Geelen, klompenmaker, geboren te Heel op 15 december 1778, overleden te Thorn op 16 februari 1853, zoon van Chretien Geelen en Marie Adams.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina