Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joachim van de Wijer, timmermansknecht en molenmaker, gedoopt te Haelen op 1 november 1769, overleden aldaar op 5 februari 1839, zoon van Petrus van de Wijer en Maria Bernaerts.


Hij is getrouwd te Nunhem op 17 oktober 1802 met
Maria Schaeken, geboren te Weert op 5 maart 1767, overleden te Haelen op 8 oktober 1813, dochter van Pieter Schaeken en Odilia Joanna Baptista aan den Boom.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Pierre, molenmaker, geboren te Nunhem op 1 december 1803, overleden te Roermond op 21 mei 1872.
    Hij is getrouwd te Roermond op 7 mei 1840 met Elisabeth Metsemaekers, dienstmeid, geboren te Maasniel op 7 april 1811, overleden te Roermond op 4 augustus 1896, dochter van Johannes Metsemaekers en Gertrudis Janissen.
  • 3 : Mathieu, geboren te Haelen op 22 juni 1809.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina