Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Jean Pollaert, dienstknecht, geboren te Horn op 11 januari 1817, overleden te Maasniel op 5 juli 1888, zoon van Joannes Pollaert en Jeanne Stockx.


Hij is getrouwd te Maasniel op 1 oktober 1847 met
Anna Catharina Verheggen, geboren te Swalmen op 10 januari 1817, overleden te Maasniel op 13 januari 1882, dochter van Johannes Verheggen en Cornelia Willems.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina