Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Eva Rosina Immer, gedoopt te Roermond op 30 augustus 1775, dochter van Piere Paul Immers en Jeanne Therese Dolhof.


Zij was gehuwd met
Peter Vaessen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Jeanne Barbare, dienstmeid, geboren te Haelen op 16 januari 1804, overleden te Heythuysen op 11 juli 1880.
    Zij is getrouwd te Heythuysen op 15 augustus 1832 met Jean de Hal, dagloner, geboren te Roggel op 29 april 1798, overleden te Heythuysen op 5 november 1845, zoon van Michael de Halle en Dorothea Metzemakers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina