Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joachima Pollaert, landbouwster, gedoopt te Horn op 10 oktober 1768, overleden aldaar op 18 januari 1832, dochter van Joannes van Pollaert en Marie Linssen.


Zij is getrouwd te Horn op 2 februari 1805 met
Henricus Jacobus Janssen, dienstknecht, gedoopt te Maasniel op 26 september 1777, overleden te Horn op 9 oktober 1830, zoon van Henricus Janssen en Maria Cornelia Dupont.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jean, geboren te Horn rond 1805, overleden aldaar op 14 februari 1813.
  • 2 : Jean Baptist, geboren te Horn rond mei 1808, overleden aldaar op 19 augustus 1809.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina