Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gerard Janssens, dienstknecht en landbouwer, geboren te Thorn op 3 juni 1789, zoon van Mathieu Janssen en Barbe Bormans.


Hij is getrouwd te Ittervoort op 25 april 1814 met
Marie Elisabeth Lupsen, landbouwster, geboren te Ittervoort op 20 maart 1788, dochter van Francois Lupsen en Elisabeth Bergs.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Elisabeth, huishoudster, geboren te Ittervoort-Santfort op 26 december 1816, overleden te Thorn op 8 november 1878.
    Zij is getrouwd te Thorn op 14 augustus 1862 met Peter Joseph Docteur, meester kleermaker, geboren te Thorn op 3 oktober 1804, overleden aldaar op 26 augustus 1877, zoon van Willem Joseph Docteur en Maria Dorothea Rebos.
  • 3 : Francois, geboren te Ittervoort-Santfort op 27 december 1818, overleden te Ittervoort op 16 oktober 1819.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina