Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Theodorus Venner, landbouwer, geboren te Baexem op 14 december 1883, wonende te Haelen, overleden aldaar op 23 januari 1953, begraven te Baexem, zoon van Mathijs Venner en Petronella Bruekers.


Hij was gehuwd met
Rosalia Hubertina Cuijpers, geboren op 8 februari 1886, wonende te Haelen, overleden aldaar op 26 juni 1947, begraven te Baexem, dochter van Dominicus Hubertus Cuypers en Maria Elisabeth Poels.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Petronella Elisabeth, geboren te Horn op 23 december 1920, overleden aldaar op 10 oktober 2000, begraven te Baexem.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina