Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Margaretha Aben, geboren te Heythuysen op 12 maart 1858, overleden te Roermond op 12 maart 1919, dochter van Martinus Aben en Maria Gertrudis Jetten.


Zij is getrouwd te Roermond op 29 maart 1883 met
Theodoor Hubert Heijnders, geboren te Roermond op 13 oktober 1851, overleden aldaar op 13 augustus 1922, zoon van Jacques Heijnders en Catharina Piels.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina