Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Christianus Josefus Verkoelen, landbouwer, geboren te Baexem op 10 januari 1871, zoon van Leonardus Verkoulen en Maria Helena Hupkens.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 5 mei 1905 met
Anna Maria Vrenken, geboren te Roggel op 9 november 1874, overleden te Budel op 28 januari 1943, dochter van Mathis Vrenken en Maria Elisabeth Overmans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren kind, geboren te Baexem op 17 augustus 1908.
  • 2 : Maria Elisabeth, geboren te Baexem op 1 mei 1910.
    Zij is getrouwd te Budel op 24 november 1942 met Johannes Cornelis de Kinderen, geboren te Valkenswaard op 6 november 1910, zoon van Henricus de Kinderen en Maria Magdalena van Ekart.
  • 3 : Maria Angelina, geboren te Baexem op 27 april 1919, overleden aldaar op 27 februari 1920.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina