Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Catharina Neeskens, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 27 januari 1878, overleden te Grathem op 25 juni 1937, dochter van Mathijs Nieskens en Gertrudis Hubertina Nies.


Zij is getrouwd te Grathem op 29 november 1905 met
Jacobus Hubertus Verkoulen, landbouwer, geboren te Grathem op 9 februari 1871, overleden aldaar op 18 juli 1957, zoon van Pieter Joannes Verkoulen en Anna Maria Midden.

Uit dit huwelijk:
  • 5 : Doodgeboren dochter, geboren te Grathem op 16 juni 1914.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina