Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Elisabeth Hubertina Abels, geboren te Hunsel op 19 augustus 1877, overleden op 15 april 1970, begraven te Baexem, dochter van Joannes Hubert Abels en Anna Catharina Bosmans.


Zij is getrouwd te Hunsel op 19 mei 1916 met
Joannes Hubertus Mulders, landbouwer, geboren te Herten op 16 oktober 1866, overleden te Baexem op 5 september 1958, begraven aldaar, zoon van Christiaan Hubertus Mulders en Anna Margaretha Metsemakers.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina