Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmus Goevaerts, arbeider, geboren te Nederweert op 29 maart 1876, overleden aldaar op 13 juli 1906, zoon van Wilhelmus Goevaerts en Maria Catharina Hubertina van den Enden.


Hij is getrouwd te Baexem op 5 mei 1905 met
Catharina Gooffers, geboren te Roggel op 7 december 1874, dochter van Martinus Gooffers en Mathea Houben.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Martinus Wilhelmus Hubertus, geboren te Nederweert op 24 januari 1906, overleden aldaar op 18 februari 1906.
  • 2 : Wilhelmus Hubertus, landbouwer, geboren te Baexem op 15 december 1906, overleden te Liessel op 8 december 1949.
    Hij is getrouwd te Deurne en Liessel op 3 mei 1930 met Antonia Cornelia Verhoeven, geboren te Vlierden op 9 november 1910, dochter van Wilhelmus Verhoeven en Maria Cornelia Goossens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina