Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Wilhelmus Hubertus van Horne, dienstknecht, geboren te Baexem op 8 juli 1878, overleden te Stramproy op 16 maart 1940, zoon van Joannes van Horne en Margerita Hubertina Veekens.


Hij is getrouwd te Stramproy op 8 juni 1911 met
Maria Bormans, landbouwster, geboren te Stramproy op 30 augustus 1873, overleden aldaar op 6 januari 1960, dochter van Leonardus Bormans en Maria Elisabeth Tirium.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina