Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Hendricus Meevissen, meubelmaker, geboren te Baexem op 8 september 1867, wonende te Maasbracht, te Neer en te Heythuysen, overleden te Venlo op 3 november 1947, zoon van Jacobus Meeuwissen en Catherina Timmermans.


Hij is getrouwd te Horst op 2 mei 1893 (1) met
Johanna Catharina Donders, geboren te Horst op 9 februari 1868, overleden te Blerick op 15 maart 1906, dochter van Bernard Donders en Anna Katharina Beurskens.

Hij is getrouwd te Maasbree op 28 oktober 1910 (2) met
Maria Christina Bruckman, geboren te Venlo op 9 augustus 1866, overleden aldaar op 28 juli 1954, dochter van Gerard Hubert Bruckman en Anna Margaretha Derx.
(Zij was weduwe van Gerardus Verdijk.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina