Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joanna Elisabeth Meuwissen, dienstbode, geboren te Grathem op 7 oktober 1825, overleden te Ittervoort op 22 september 1872, dochter van Gaspar Meevissen en Joanna Catharina Kerker.


Zij is getrouwd te Ittervoort op 25 januari 1849 met
Kornelus Opgenhoffen, arbeider en landbouwer, geboren te Ittervoort op 17 september 1824, overleden aldaar op 22 maart 1879, zoon van Antoine Marie Fidel Opgenaffens en Jeanne Marie van Sooren.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Joannes Antonius, geboren te Ittervoort op 5 november 1851, overleden aldaar op 14 oktober 1853.
  • 5 : Peter Caspar, dienstknecht, geboren te Ittervoort op 4 februari 1860, overleden te Geistingen (B) op 24 januari 1942.
    Hij is getrouwd te Ophoven (B) op 10 april 1890 met Maria Cornelia Snijders, geboren te Ophoven (B) op 25 maart 1850, dochter van Peter Snijders en Hendrina Pex.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina