Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joanna Catharina Kerker, landbouwster, geboren te Grathem op 25 september 1788, overleden aldaar op 9 oktober 1852, dochter van Joannes Kercker en Ida Smeets.


Zij is getrouwd te Grathem op 30 april 1810 met
Gaspar Meevissen, dienstknecht en landbouwer, geboren te Thorn op 2 november 1781, overleden te Grathem op 15 oktober 1840, zoon van Franciscus Meevissen en Anna Marie Veugelaers.

Uit dit huwelijk:
  • 7 : Petronella, geboren te Grathem op 17 januari 1830, overleden aldaar op 20 mei 1854.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina